Prinsippet EBB – Enkelt Billig Bærekraftig

EBB – Enkelt Billig Bærekraftig” er et prinsipp som jeg har lansert i forbindelse med min målsetning å påvirke flest mulig til å dyrke sin egen mat. Fordi det trenger ikke være så komplisert og dyrt med en kjøkkenhage – og samarbeider man med naturen er det også bra for miljøet.

Vi alle har en filosofi og drøm om å gjøre hagearbeidet enklere, vi alle vil finne løsninger som gjør kjøkkenhagen billig og vi alle ønsker å gjøre det bærekraftig. Det ønsker hvertfall jeg! Nå lanserer jeg et prinsipp som heter EBB. Dette håper jeg vil oppmuntre flest mulig til å dyrke sin egen mat gjennom innholdsproduksjon i form av tekst, artikler, video og bøker.

For å gjøre det billig og miljøvennlig vil jeg oppfordre deg til å bruke det naturen har å by på av organisk avfall. Mye av dette blir fantastisk jord, gjødsel og voksested for dine planter. Gjenbruk av potter, kasser og redskaper er også viktig. Hele prinsippet handler i bunn og grunn om å være kreativ!

Les artikkel om hvordan lage din egen jord: Klikk her

Les artikkel om 10 metoder for gratis gjødsel: Klikk her

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: