Prinsippet EBB – Enkelt Billig Bærekraftig

1 minutt

EBB – Enkelt Billig Bærekraftig” er et prinsipp som jeg har lansert i forbindelse med min målsetning å påvirke flest mulig til å dyrke sin egen mat. Fordi det trenger ikke være så komplisert og dyrt med en kjøkkenhage – og samarbeider man med naturen er det også bra for miljøet.

Vi alle har en filosofi og drøm om å gjøre hagearbeidet enklere, vi alle vil finne løsninger som gjør kjøkkenhagen billig og vi alle ønsker å gjøre det bærekraftig. Det ønsker hvertfall jeg! Nå lanserer jeg et prinsipp som heter EBB. Dette håper jeg vil oppmuntre flest mulig til å dyrke sin egen mat gjennom innholdsproduksjon i form av tekst, artikler, video og bøker.

For å gjøre det billig og miljøvennlig vil jeg oppfordre deg til å bruke det naturen har å by på av organisk avfall. Mye av dette blir fantastisk jord, gjødsel og voksested for dine planter. Gjenbruk av potter, kasser og redskaper er også viktig. Hele prinsippet handler i bunn og grunn om å være kreativ!

Les artikkel om hvordan lage din egen jord: Klikk her

Les artikkel om 10 metoder for gratis gjødsel: Klikk her

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: