KURS/ FOREDRAG

Dennis Asbjørnsen er en ung kar som elsker egendyrka mat fra hagen sin i Stavanger. Et levende bevis på at alle kan dyrke sin egen mat. Han gikk fra å være en typisk ungdom uten kunnskap om grønnsaksdyrking – til å kunne høste over 60 ulike spiselige vekster i hagen sin – samt være nesten selvforsynt med frukt og grønt året rundt.


I dag er han en attraktiv foredragsholder som reiser rundt hele Norge året rundt for å inspirere så mange som mulig. Hans prinsipp handler om hvordan anlegge, drive og skape en kjøkkenhage på en enkel, billig og bærekraftig metode (EBB). Alle foredrag kan skreddersys til din gruppe; Dette kan være alt fra hagelag, skoler, bedrifter, organisasjoner eller statlig. Husk at ingen forsamlinger er for små eller for store. Dennis besøker alle!

Dennis arbeider sammen med Seminarpartner som representerer eksklusivt noen av landets dyktigste og mest brukte foredragsholdere og artister. Ønsker du mer informasjon eller booke et foredrag? Ta kontakt i kontaktskjema nederst på siden!

%d bloggere liker dette: