Nytt hageprosjekt: Drivhusdrømmen

annonse| Drømmen er i oppfyllelse! Jeg får meg et enormt drivhus på hele 23 kvadratmeter! Hurra💚⭐️Nå bygges det et nytt drivhus i hagen, jeg gleder meg sånn til å få det ferdig! Her snakker vi Grønt fokus sin store baby! Med materialer og produksjonsmetoder som har så lav miljøpåvirkning som mulig. Grønt fokus utnytter bl.a. så mye som mulig av alle materialer, for å unngå å måtte kaste rester🌱😄

Dette skal brukes til kjøkkenhagekurs, druer, kiwi, fersken og mange andre spennende planter som jeg aldri har hatt før. Gleder meg sånn!!!! Dette har jeg virkelig unnet meg selv etter mange års hardt arbeid. Gleder meg til å sesongen !🥰

Drivhuset vi monterer i vår hage er – kopiert fra Grønt fokus sin nettside (Oasen master) Oasen er vår mest eksklusive, robuste og solide drivhusmodell, med sine sterke, høykvalitets aluminiumprofiler.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: