NY BOK! SPISELIG HAGE – Dyrk enkelt, billig og bærekraftig!

SPISELIG HAGE – ENKELT, BILLIG OG BÆREKRAFTIG

Jeg måtte klype meg i armen en million ganger fordi jeg kan virkelig ikke tro at det er sant. Nå gir jeg ut en ny bok!!!!!!!!!!!! Hurra!!!! Du vet når man var barn og fikk gå å handle i godtebutikken, den lykkefølelsen sitter jeg med nå!

Jeg er sikker på at dette er en kjøkkenhage bok for alle – enten du har en stor hage, en terrasse eller kun et kjøkkenvindu å dyrke i. En drøm som går i oppfyllelse!

BOKEN VI ALLE HAR VENTET PÅ!

Nå kan du forhåndsbestille boken (signert) og få maks rabatt og fri frakt hos Norli.

Litt om boken:

Det behøver ikke være verken dyrt eller vanskelig å dyrke sine egne grønnsaker, frukt og bær. I denne boken kan du følge årets gang i kjøkkenhagen fra første spadestikk til siste innhøsting. Du lærer hvordan du planleggere en vakker og bugnende kjøkkenhage med krydderurter og grønnsaker, og hvordan du steller frukttrær og bærbusker så de gir rikelig med frukt og bær.


Dennis tar opp temaer som skadedyrhåndtering, dyrking etter økologisk prinsipp, vanning, beskjæring, samplanting og hvordan du kan skape en insektsvennlig hage. Nyttige planteguider og såkalendere vil hjelpe deg til å lykkes med gode avlinger av frukt, bær og grønnsaker.

Denne boken er etter min mening helt fantastisk!!!

Beredskap og matsikkerhet

EBB – Dyrk enkelt, billig og bærekraftig

Dyrking i pallekarm

Økologisk dyrking i praksis

Mer om fransk samplanting

Alt om bærbusker

Alt om frukttrær

Oppbevaring av maten

Alle årstidene


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: