Dyrk, så og sett i gang!

HURRA HURRA HURRA! DET FØLES UT SOM OM DET ER JULAFTEN PÅ NYTT! HAGESESONGEN ER OFFISIELT I GANG! DET ER NYTT ÅR 2023!

Jubelen står i taket, jeg er skikkelig klar og skikkelig gira for å sette i gang med hagen! Idag skal jeg ut å klargjøre dyrkekassene, så frø innendørs, planlegge årets avlinger og koooose meg maksimum. LETS GO!! Mitt store mål for årets hagesesong er flere agurker, flere squash, mer gresskar og så vil jeg prøve meg på noen nye ting!

Takk for at du støtter♥

Visste du at jeg har en nettbutikk?

En liten tanke: Jeg skal plante 6 frukttrær i år og 10 bærbusker. Dette er mine store mål for årets sesong! Det er en trygghet å ha egen mat i hagen og nærområdet. Maten øker i pris i butikker og da er det så mye penger man kan spare på å dyrke sin egen mat!

Ellers er planen for i år å komme med en helt splitter ny bok om dyrking, denne kommer i februar og jeg gleder meg så utrolig mye til å fortelle mer om dette.

GRATIS DYRKETIPS:

Ser akkurat nå på statistikken på besøkende i nettsiden min http://www.spiselighage.no at det “boomer” – som betyr at det øker kraftig i besøkende! Tusenvis av mennesker inne på nettsiden min idag, det betyr at det ikke bare er jeg som er gira for årets hagesesong! Vil du lære deg å dyrke en haug av grønnsaker og få massevis av gratis dyrketips? Sjekk ut mitt dyrkeleksikon som viser opptil 70 ulike spiselige vekster og gir deg en komplett veiledning på hvordan lykkes!

Legger ved litt bilder fra hagen i fjor!

Om du trenger gjødsel, frø, dyrkeutstyr, hageredskaper eller mer? Ta gjerne en titt på www.spiselighage.no/nettbutikk


4 kommentarer til “Dyrk, så og sett i gang!”

  1. Riktig godt nytt dyrkningsår til DEG Dennis!!! Var så heldig å få boka di til jul, og den skal jeg kose meg masse med i tiden fremover. Du er både dyktig og engasjerende, og jeg lærer masse av å følge deg på Instagram. Lykke til med alle prosjektene dine. Det kommer sikkert til å gå glimrende! Blir spennende å følge med på hvitløken jeg kjøpte hos deg i høst. 🙂

    • Tusen takk! Godt nytt år til deg også. Gratulerer med bok, utrolig gøy å høre. Takk for det også <3 Lykke til med dyrkingen og alt annet Klem

  2. Godt nyttår Dennis! Jeg gleder meg til å følge deg i år også, selv har jeg tenkt å solid utvide kjøkkenhagen i år, og da er dine tips gode som gull. Overvintrer tomat,chili og paprika for første gang, etter råd fra deg. Føles godt med en liten pangstart på de flotte plantene! Veldig leit å høre om Frekka, kommer til å savne henne. Hun minnet meg veldig om en høne jeg hadde for lenge siden. De har så mye mer personlighet enn folk flest tror. Takk for at du deler hagelivet ditt, høner og alt, med oss alle!

    • Hei. Tusen takk og godt nytt år til deg også! Så fantastisk å høre at du skal utvide kjøkkenhagen i år. Det er musikk i mine ører. Takk for omtanke om Frekka. Ønsker deg en fin kommende hagesesong <3

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: