Spesielle frø og blomster

Visste du at jeg selger i min nettbutikk frø fra Elisabeth fra Arendal? Jeg ønsker å støtte opp om små lokale frøprodusenter – det er viktig. Her lager Elisabeth frø fra egen hage, pakker i frøposer og produserer med kjærlighet. Det er så viktig å støtte små lokale bedrifter.

Elisabeth er selvsagt registrert såvareforretning hos Mattilsynet. Hun har noen fantastisk spennende tomater, chili, paprika og blomster. Jeg synes det er helt utrolig hvor mye flott hun har i hagen sin.

I min nettbutikk (www.spiselighage.no) finner du et rikt utvalg spennende sorter med frø fra Elisabeth. Håper du vil støtte – og greit å sikre seg spennende frø til neste hagesesong. Det er lang holdbarhet på disse frøene!

TIPS:

Hundred & Thousands frø er veldig populær og blir fort utsolgt

Tagetes lager en duft som kan forvirre kålsommerfuglen – noe som reduserer skadedyrenes herjinger i kålavlingene


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: