NYHET: Beskjæring og plantestell

Idag har jeg en stoooor nyhet! I snart 2 år har jeg arbeidet med et spennende prosjekt. Mine egne plante – og beskjæringssakser! Det har tatt mye tid, mye arbeid, dag og netter. Jeg har hatt mye hodepine av all planlegging – men og mye smil rundt munnen. Jeg er så stolt av dette. Jeg er helt i lykke. Folkens; etter lang tid med planlegging, tegning, idémyldring, produksjon og ble saksen introdusert for 100 test-mennesker omkring Norge ifjor. Testet med gode tilbakemeldinger. Nå er det helt klart!

Om du vil bestille dette kan det gjøres på http://www.spiselighage.no 💚 Jeg blir veldig takknemlig om du vil ha disse. Plantesaksen kan brukes til små greiner, planter og er super til innhøsting. Beskjæringssaksen er kraftigere til større greiner💚✂️ Fokus på kraft, ergonomi og behageligere arbeid.

Evig takknemlig om du vil prøve ut disse her. Dette er fantastiske produkter som jeg håper å se i alle hager i hele Norge♥️ Dette er veldig stort 💚

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: