NYHET: Beskjæring og plantestell

1 minutt

Idag har jeg en stoooor nyhet! I snart 2 år har jeg arbeidet med et spennende prosjekt. Mine egne plante – og beskjæringssakser! Det har tatt mye tid, mye arbeid, dag og netter. Jeg har hatt mye hodepine av all planlegging – men og mye smil rundt munnen. Jeg er så stolt av dette. Jeg er helt i lykke. Folkens; etter lang tid med planlegging, tegning, idémyldring, produksjon og ble saksen introdusert for 100 test-mennesker omkring Norge ifjor. Testet med gode tilbakemeldinger. Nå er det helt klart!

Om du vil bestille dette kan det gjøres på http://www.spiselighage.no 💚 Jeg blir veldig takknemlig om du vil ha disse. Plantesaksen kan brukes til små greiner, planter og er super til innhøsting. Beskjæringssaksen er kraftigere til større greiner💚✂️ Fokus på kraft, ergonomi og behageligere arbeid.

Evig takknemlig om du vil prøve ut disse her. Dette er fantastiske produkter som jeg håper å se i alle hager i hele Norge♥️ Dette er veldig stort 💚

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: