Jeg dyrker gourmetsopp hjemme!

Du leste riktig… jeg har begynt å dyrke sopp. I tillegg til min kjøkkenhage ønsker jeg nå å prøve noe nytt, spennende og interessant – nemlig det å skape sin egen luksus-sopp. Jeg er en person som bruker utrolig mye sopp i matlagningen og da er det jo perfekt å dyrke det selv?! Slik som med alle andre grønnsaker.

Se så utrolig flott, på kun litt over en uke hadde jeg høsteklar sopp. Dyrket frem av GROW AT HOME KIT som er ferdige blokker med mye soppsporer i. Snittet et hull i midten av posen og sprayer med en flaske rent vann daglig. Plutselig sto jeg der med en hel skål med mengder av gourmetsopp. Kult?

Publisert av Spiselighage

Dennis (23 år) - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “Jeg dyrker gourmetsopp hjemme!

    1. Hei! Det er Spiselighage (meg) og en lokal soppbonde i Stavanger som har lansert et eget dyrkesett av gourmetsopp. Sjekk nettbutikken min😄

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer og blogger. Han står bak en av Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: