Slik bygde jeg hønsehuset!

Hei dere. Tenkte å dele litt bilder av hvordan hønsehuset mitt ble bygget. Det er selvbygd fordi at jeg i starten hadde et ferdig byggesett (men det tålte ikke vind og regn). I tillegg er det flere fordeler med å bygge selv: rimeligere, større og du kan bygge akkurat slik du vil ha det. Se bilder:

Video fra innsiden av hønsehuset

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “Slik bygde jeg hønsehuset!

  1. Har du isolert hønsehuset ditt? Jeg holder på å bygge nå, men jeg er litt usikker på om jeg skal isolere eller ikke.

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: