Slik bygde jeg hønsehuset!

Hei dere. Tenkte å dele litt bilder av hvordan hønsehuset mitt ble bygget. Det er selvbygd fordi at jeg i starten hadde et ferdig byggesett (men det tålte ikke vind og regn). I tillegg er det flere fordeler med å bygge selv: rimeligere, større og du kan bygge akkurat slik du vil ha det. Se bilder:

Video fra innsiden av hønsehuset

2 kommentarer til “Slik bygde jeg hønsehuset!”

  1. Har du isolert hønsehuset ditt? Jeg holder på å bygge nå, men jeg er litt usikker på om jeg skal isolere eller ikke.

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: