Dyrke reddik

SÅS UTENDØRS: MARS-AUGUST

Å så reddikfrø er en klassiker i kjøkkenhagen. Til glede for både store og små. “Alle” får til reddik. Perfekt på brødskiva eller knasende god slik som den er.

Så reddik fra frø

Min metode for å så reddik er enkel: Ingen rader, rekker eller avstand. Her tar jeg en balje eller pallekarm og strør frøene tynt utover jorda på våren. Dekk så til med 1 cm jord. Dette kalles å bredså.

Sørg for at de står et sted med minst 5 timer sol daglig – ellers er det bare å gi vann jevnlig og høste litt hver dag gjennom hele sesongen. Tyvstart med de minste reddikene for å tynne litt ut.

Reddik kan oppbevares lenge i kjøleskapet i en brødpose

kort ble denne artikkelen, fordi enkelt er det å dyrke reddik!

Lykke til med dyrkingen!

(Artikkelen inneholder produktplassering)

Takk for at du støtter♥

Visste du at jeg har en nettbutikk?


3 kommentarer til “Dyrke reddik”

  1. Hei! Jeg har lyst til å flytte reddikene ut i mitt lille “drivhus” kjøpt fra biltema. Det er egentlig bare plastduk på utsiden av en ramme. Nå er det meldt +9°c høyest, og -2°c på det laveste, og jeg lurer på om de overlever det? Vil så gjerne få de ut der.

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: