Før og etter bilder fra hagen

Se her, det har skjedd en stor forandring i min hage fra da jeg kjøpte huset og frem til nå. Det er blitt akkurat en slik hage jeg ønsker, som gir fred i sjel og harmoni med naturen.

Alt her er spiselig; grønnsaker, frukttrær og bærbusker.

En stor grønn plen var alt jeg hadde da jeg kjøpte huset – drømme eiendommen

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: