Intervju hos Økologisk Norge

Til dere som vil lese noe gøy! Jeg med hønene har vært så heldige og blitt intervjuet av Økologisknorge.no i deres nye serie «Den spiselige hage». Ingenting gjør meg mer glad enn å se mennesker dyrke noe spiselig. Dennis vil spre dyrkeglede til hele Norge.

– Det beste med å ha sin egen spiselige hage er at jeg kan gå ut terrassedøren og høste det jeg trenger til middag. Det er en luksus jeg unner alle

@okologisknorge

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: