Medlemsfordel

Det Norske Hageselskap

Som medlem i Det Norske Hageselskap får du ekstra gode priser her på Spiselighage.no. Registrer deg med din epostadresse og få tilgang til rabattene umiddelbart:

15% rabatt i hele nettbutikken!

I nettbutikken SPISELIGHAGE.NO kan du bestille hageredskaper, gjødsel, jordforbedring, potter, merkepinner, frø, hagehansker, miljøvennlig skadedyrbekjempelse, bøker, beskjæringssakser, lokale delikatesser, honning, planter, oppbinding og mye mer.

Vi har også settepoteter, setteløk, settehvitløk, jordskokk knoller, ramsløk og flere spennende spiselige vekster. Produktene er statskontrollert og sertifisert virusfrie og godkjent for dyrking i Norge.

Hvorfor handle hos SPISELIGHAGE.NO?

Nettbutikken driftes av en av landets største hagebloggere, Dennis Asbjørnsen; Forfatter, foredragsholder og en person godt kjent innad i hageselskapet/lokale hagelag. Dette gir deg som medlem i hagelaget en trygghet på at dette er en nettbutikk med stort fokus på norske arbeidsplasser, norsk merkevare, bærekraft og høy tillit.

Ved å støtte Spiselighage.no – støtter du også en liten netthandel som er en motpol til de store internasjonale kjedene.

Registrer deg med din epostadresse og få tilgang til rabattene umiddelbart:

Benytt rabattkode: “DNH2023” i handlekurven før bestilling og få 15% rabatt på HELE din bestilling.

%d bloggere liker dette: