Siste sjanse med settehvitløk for i år

1 minutt
garlic and cloves on white surface

Settehvitløken du får kjøpt her på Spiselighage.no er den samme settehvitløken som de proffe gartnerene i Norge bruker. Selges per stykk (praktisk og enkelt for deg som vil prøve mange ulike sorter) og vi har altså Norges beste priser!

Settehvitløken må settes i bakken på høsten før frosten kommer. Dette er siste sjanse å plante nå før frosten kommer snikende på alle landsdeler! Plant hvert fedd med et mellomrom på 10-12 cm. På den måten kan løken etablere seg med rotsystem før vinteren. Hvitløken er moden og klar for innhøsting når bladene visner. Dette skjer mot slutten av juli året etterpå.

Med andre ord: Hvitløksdyrking er kjempegøy! Det anbefales å bruke sertifiserte settehvitløk for garantert god avling da sortene MESSIDOR, PRIMOR og GERMIDOUR er best for vårt klima – i hele Norge. Sertifisert betyr også at settehvitløken er garantert fri for plantesykdommer/virus (Mattilsynet). Det betyr at du kan være trygg på at du får en god avling!

Håper du vil dyrke hvitløk – dette er noe av det enkleste å bli 100% selvforsynt med fra egen hage!

BESTILL SETTEHVITLØK PÅ SPISELIGHAGE.NO

Ved å handle settehvitløk av SPISELIGHAGE.NO støtter du også små norske bedrifter. I år har jeg sortene Germidour, Primor, Messidor og Messidor – sistnevnte i også økologisk variant!

Bestill på http://www.spiselighage.no

TUSEN TAKK!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: