Takk for støtten!

“Takket være dere, har jeg mulighet å spre dyrkeglede på heltid. Mitt oppdrag er å oppmuntre og lære så mange som mulig å dyrke sin egen mat. Dette er altså nasjonal matsikkerhet og beredskap. Vi er helt avhengig av en befolkning som innehar kunnskap om hvor maten kommer fra og hva som må til for å dyrke den frem. Kjøkkenhage og dyrking er viktigere enn noen gang!”

Alle som har støttet gjennom å ha besøk av Dennis for foredrag eller alle som har bestilt i nettbutikken – dere er alle superhelter. Sammen bygger vi sten for sten et nytt norsk merkevare som skal konkurrere mot internasjonale kjeder. Sammen bygger vi norske arbeidsplasser. SPISELIGHAGE er et merkevare som er for hobbygartneren. Vi fører norskproduserte setteløk, settepoteter og knoller for planting i hager. Produkter i kvalitet som skal vare lenge.

“Sammen om prosjektet”

Vår økonomiske perspektiv går målrettet til tå skape oppslagsverk med dyrketips, kunnskapsformidling på nasjonalt nivå gjennom bok, film, foto og spredning av støtte til den norske bonden og NytNorge. Dennis Asbjørnsen (@spiselighage) er i dag landets største påvirker på sosiale medier innen kjøkkenhage – derav også med et ansvar for å bidra til sine forpliktelser å kunne spre så mye kunnskap som mulig.

Ditt bidrag betyr veldig mye, ditt bidrag er helt avgjørende for at vi kan lykkes med å gjøre Norge mer selvforsynt.

Foredrag

Ønsker du et foredrag med Dennis? Har du en bedrift, organisasjon eller lag som har et slikt ønske? Trykk her for å lese mer

Netthandel

Ønsker du settepoteter, setteløk, gjødsel, hageredskaper, bærbusker, planter eller bøker? Da håper vi du vil være sammen om prosjektet og støtte den lille nettbutikken Spiselighage.no. Sammen skaper vi historie. Sammen skaper vi norske arbeidsplasser. Trykk her for å se utvalget i nettbutikken

Sosiale medier

Ønsker du daglige gratis dyrketips og råd. Inspirerende bilder, videoer og forklaringer på hvordan du kan lykkes med kjøkkenhagen på en enkel, billig og bærekraftig metode? Trykk her for å følge Dennis på Instagram

Abonner på Spiselighage.no

Dersom du abonnerer, får du epost hver gang det kommer nye dyrketips og råd på denne nettsiden. For å abonnere blar du helt ned og fyller ut eposten din i skrive feltet.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: