MØT MEG PÅ HAGEMESSEN – FOREDRAG OG VÅRGLEDE!

I år deltar jeg igjen på den store Hagemessen på Lillestrøm. Det blir en fantastisk helg til inspirasjon, glede og topp stemning! Ifjor dro jeg fullsatt publikum til mine foredrag – og i år blir det enda bedre!

LYTT TIL MINE FOREDRAG

Lørdag 22.april.2023: 12:30-13:00

Søndag 23.april.2023: 12:30-13:00

Det blir en fest! Vi skal ha det så utrolig gøy med lyd, bilder, film, inspirasjon og dyrkeglede i store mengder! På lørdagen blir det giveaway til en heldig tilfeldig vinner i publikum under mitt foredrag som kan vinne en AUK!

På søndagen under mitt foredrag blir det GRATIS torvfri miljøvennlig jord fra Grønn vekst! Norges flinkeste produsent av bærekraftig torvfri jord!

BOKSIGNERING ETTER FOREDRAGENE

Etter foredragene er det boksignering av mine bøker og da vil jeg gjerne slå av en prat med deg om du tar turen bort til mitt signeringsbord!! Jeg gleder meg utrolig mye til å se deg!

Vi deler også ut MESSETILBUD til dere! SUPERTILBUD I HELE NETTBUTIKKEN SPISELIGHAGE.NO

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: