Ledige billetter til kjøkkenhagekurs

Velkommen til kjøkkenhagekurs eller hagevandring hjemme i min hage!

Heisann! Jeg arrangerer ett kjøkkenhagekurs i slutten av april måned. Normalt pleier jeg arrangere flere kurs i løpet av en hagesesong, men i år blir det bare ett kurs! Det er så mange hageprosjekter i år at jeg ikke rekker flere kurs. Det er maks 12 stk på dette kurset i april. Alle som deltar på kurs får med seg grønnsaksplanter som dere kan plante i hagen! Vi serverer gratis lunsj og drikke!

Har du lyst til å dyrke mat i din egen hage eller på balkongen – men trenger inspirasjon? Da er du velkommen til meg!

SPISELIGHAGE arrangerer kjøkkenhagekurs med Dennis Asbjørnsen. Kurset holdes hjemme på gården min i Stavanger. Lørdag 29.april.2022 kl. 12:00-16:00.

På dette kurset skal vi lære om hvordan anlegge og drive en kjøkkenhage. Metoder for å dyrke enkelt, billig og bærekraftig. I tillegg andre emner som såing, vanning, planting, samplanting av ulike vekster, vekstplass, jord, ugresshåndtering og skadedyr.

Slik er programmet:

12:00-13:00 Teori – innendørs

13:00-14:00 Hagevandring, omvisning og litt mer teori

14:00-14:45 Lunsj (vi serverer påsmurt mat, kaffe, kaker på Heddas gård)

14:45-16:00 På med hanskene! Dere skal få bli med å grave i jorda og så frø!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: