Sesong for ramsløk – NÅ!

Yay! Ramsløken gjør comeback i nettbutikken. NÅ ENDELIG er det sesong for verdens beste spiselige flerårige urt! RAMSLØK. Elsker denne tiden av året hvor man kan lage herlig pesto. Det kalles jo for «nordens hvitløk».

Hver vår i 4 år har jeg hatt planteklare ramsløk for salg i nettbutikken min og de er jammen meg kommet idag! De fyker fort ut og blir fort utsolgt! Alt skal pakkes i helgen og sendes ut på førstkommende mandag. Håper du vil prøve den kuleste beste urten i din hage.

Kan bestilles på http://www.spiselighage.nosupertilbud nå i helgen!! 💚❤️👏🏼💚🥳🥳♻️🪴 ELSKER RAMSLØK!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: