Settepotetene er kommet!

Idag kom våren trillende inn dørene i min nettbutikk sitt lager. Herlige tider og et tydelig tegn på at våren er i full sving! Settepotetene ankom i dag, og sendes ut til alle som har forhåndsbestilt i disse dager! Det er herlige tider!

I år har jeg et stort og flott utvalg av ulike sorter poteter, både halvsene, sene og tidlige sorter. Alle er selvsagt statskontrollert sertifiserte settepoteter.

LES OGSÅ: Hva er sertifiserte settepoteter?

Det har pågått forhåndssalg en lang stund, men nå er altså potetene klar til levering og om du bestiller i disse dager, får du gode tilbud og levering omgående!

Det som er kult med Spiselighage.no er at dette er en svært liten nettbutikk som gjør at hver bestilling som mottas gjør vårt hjerte varmt og takknemlig. Vi setter pris på støtten og handelen. En annen ting er at vi tilbyr små pakker à 10 stk poteter, som er praktisk for deg som ikke trenger så veldig mange settepoteter!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “Settepotetene er kommet!

  1. Hei gleder meg til å få bestillingen min sv settepoteter. Jeg har ikke noe sted med 12 grader de kan stå lyst. Akkurat nå har vi fått enda mer snø. Bor på Østlandet. Har tenkt å ha de i store murbøtter når jeg vel får de ut. Hvordan skal jeg forvare de tils jeg får plantert de ut?

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: