La oss introdusere et enestående gjødsel!

beach daylight motion ocean

Etter lang tids prosjekt har vi endelig fått det til! Urkraft fra sjøen – til dine planter! SPISELIGHAGE er stolt over å kunne tilby gjødsel laget av tang/tare! Det er finmalt pulver som er lett å dosere til alle typer planter både innendørs og utendørs.

Ikke alle har umiddelbar tilgang til sjø og strand – da er dette et veldig godt produkt for deg🌎💚 Organisk, miljøvennlig og helt vidunderlig i bruk! Gi skikkelig kraft til plantene!

URKRAFT FRA SJØEN

Produktet er FiBL merket i Tyskland (godkjent for økologisk dyrking). Kan brukes i all jord, og egner seg spesielt godt til planting av det som skal spises som urter, grønnsaker, frukt og bær.

Jeg er så stolt. Vi produserer nå opp et par tusen i første omgang, for å se om det blir godt mottatt. Det ser hvertfall slik ut, siden bestillingene på dette gjødselet har strømmet inn i helgen. I min nettbutikk sitt lager pakkes det på høygir idag!

Se en video her: https://www.instagram.com/p/CpoIFJhIJdO/

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: