Det fyller seg opp i nettbutikkens lager!

Hva med en blomstrende jordskokk i hagen?

Hei alle sammen, det er med stor glede å informere dere om at nå ankom nettopp sjalottløk, asparges, pepperrot, gurkemeie og mer ingefær fra leverandør. Skikkelig gøy, det er jo et vårtegn når spiselige vekster ankommer mitt lager!

Tilbud tilbud og tilbud!

Sikre deg spiselige vekster idag, de er på tilbud og sendes ut fortløpende. Nå skal jeg selge ut lageret og det betyr at det er første mann til mølla å sikre seg – begrenset antall med andre ord. Du får gode priser på alt nå!

Settepoteter og setteløk kommer inn på lager her om noen få uker, og da skal vi sende ut massevis!

VÅREN ER I GANG! HURRA!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: