Nytt prosjekt innendørs: Auk!

(Annonse)

Har du noen gang hørt om den berømte helautomatiske dyrkesettet Auk? Det er en helt norsk oppfinnelse som har gjort alle betatt! Jeg ble selv betatt av hvor enkelt det var å montere og hvor elegant det er i stilen!

Den første helautomatiske plantedyrkeren er norsk

Ved å styre vannlys og næring skaper Auk optimale dyrkeforhold, så du alltid lykkes dyrkingen.

Alltid ferske urter tilgjenglig

Høst jevnt og trutt, så fortsetter plantene å vokse ut. Auk kan faktisk dyrke 152 butikkerurter i året.

Grønt året rundt, uten høy strømregning

Auk sitt unike LED-lys gir plantene alt de trenger, men bruker nesten ikke strøm. Auk bruker også 90% mindre vann en vanlig jordbruk.

Auk er superenkel i bruk

1. Sett opp Auk

2. Så frø

3. La det spire og gro

Monteringen var overraskende enkel og rask. Jeg brukte kun 5 minutter! Pottene fylte jeg med organisk kokosjord -som følger med i startpakken (laget av oppmalte kokosnøttskall). Jeg sådde salater, men i Auk kan du dyrke hva enn du vil!

Jeg fylte vanntanken og satte i gang. Veldig lettvint! Lyset kan du justere opp og ned ettersom plantene vokser og blir større. Skikkelig smart!

Min Auk står på kontoret, og jeg ser frem til herlig salat og urter til lunsj hver dag fremover!

Følg med videre, så skal jeg dele mer erfaringer etter plantene har vokst frem!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “Nytt prosjekt innendørs: Auk!

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: