SISTE SJANSE – for å bestille min nye bok! Helt avgjørende forhåndssalg!

NY BOK! SPISELIG HAGE – Dyrk enkelt, billig og bærekraftig!

Jeg er sikker på at dette er en kjøkkenhage bok for alle – enten du har en stor hage, en terrasse eller kun et kjøkkenvindu å dyrke i. En drøm som går i oppfyllelse!

Idag ble jeg overrasket med den nye boken min i postkassen. For en utrolig glede å kjenne og bla i boken. Alt arbeid lagt ned for å skape et verk som jeg håper mange har lyst på!💚 Det er siste sjanse nå i disse dager å bestille personlig signert, med gratis frakt rett hjem og på tilbud😃 Løp og kjøp !

TUSEN TAKK TIL DEG SOM ALLEREDE HAR BESTILT ! DET ER HELT AVGJØRENDE! Det gjør meg veldig glad, denne boken har jeg brukt veldig mye tid på, for at nettopp du skal kunne lykkes med kjøkkenhagen!

Setter ekstra stor pris om du vil ha boken nå mens den er på forhåndssalg, det er helt avgjørende for en forfatter at boken er godt mottatt før utgivelsen, fordi det setter standard for hva bokhandelen fokuserer på utover våren. Håper vi kan sette ett trykk på kjøkkenhage og bærekraft. Det er jo så viktig!!💚

TILBUD, PERSONLIG SIGNERT OG GRATIS FRAKT LEVERT RETT HJEM!

Litt om boken:

Det behøver ikke være verken dyrt eller vanskelig å dyrke sine egne grønnsaker, frukt og bær. I denne boken kan du følge årets gang i kjøkkenhagen fra første spadestikk til siste innhøsting. Du lærer hvordan du planleggere en vakker og bugnende kjøkkenhage med krydderurter og grønnsaker, og hvordan du steller frukttrær og bærbusker så de gir rikelig med frukt og bær.


Dennis tar opp temaer som skadedyrhåndtering, dyrking etter økologisk prinsipp, vanning, beskjæring, samplanting og hvordan du kan skape en insektsvennlig hage. Nyttige planteguider og såkalendere vil hjelpe deg til å lykkes med gode avlinger av frukt, bær og grønnsaker.

Denne boken er etter min mening helt fantastisk!

Beredskap og matsikkerhet

EBB – Dyrk enkelt, billig og bærekraftig

Dyrking i pallekarm

Økologisk dyrking i praksis

Mer om fransk samplanting

Alt om bærbusker

Oppbevaring av maten

Alt om frukttrær

Alle årstidene

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: