Dyrk og plant spiselige vekster i din hage!

Årets hagesesong er kommet! Vi alle smiler bredt og gleder oss til lysere tider med mer varme i været. På denne tiden i januar er det helt perfekt å kunne planlegge kjøkkenhagen og hva man skal dyrke. Noen liker veldig godt salat, og dermed planlegger å dyrke massevis av det i år.

Jeg er så utrolig glad i krydder, i min hage blir det mye mer urter fremover, det er så utrolig godt og praktisk. Rødbeter, en favoritt som også skal prioriteres i år!

Sikre deg spiselige vekster nå!

Hurra hurra! Det er tiden på året man kan sikre seg spiselige vekster til sin hage. Min nettbutikk har i år et helt fantastisk utvalg. Mange ulike settepoteter, jordskokk, pepperrot, gurkemeie, ingefær, grønn- og lilla asparges, sjalottløk, rødløk og gul løk! Det blir som hvert år fort tomt!

Forhåndssalget er i gang! Det betyr at du kan bestille nå til ekstra gode priser, sikre deg planter og få alt levert samlet når våren kommer fra uke 12 og utover! Fantastisk! Jeg selv hopper av spenning på setteløk og poteter! Gleder meg sånn!

På toppen av dette finner du også et rikt utvalg av gjødsel, hageredskaper, jordforbedring, skadedyrhåndtering og frø!

Hvorfor handle hos Spiselighage.no?

Nettbutikken driftes av en av landets største hageblogger, forfatter og greenfluencer, Dennis Asbjørnsen. Dette gir deg en trygghet på at dette er en nettbutikk med stort fokus på norske arbeidsplasser, norsk merkevare, bærekraft og høy tillit.

Ved å støtte Spiselighage.no – støtter du også en liten netthandel som er en motpol til de store internasjonale kjedene.

Bestill på http://www.spiselighage.no/nettbutikk

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: