Årets julegaver fra Spiselighage.no

Hei på deg!

Tenk at det er desember og snart jul. Tiden flyr! Jeg føler det nettopp var høst og sommer. Sånn er det når man har det så gøy i hagen. Da flyr dagene!

Nå for tiden bruker jeg 90% av min dag på lageret til nettbutikken. Det er mange julegaver som skal rekke å komme frem i tide. Jeg blir så glad om du vil handle julegaver hos Spiselighage.no – boken min, gjødsel, såutstyr, hageredskaper, beskjæring, jordforbedring, frø, lokale delikatesser og mye kjekt! Hele familien i arbeid på lageret – til og med hønene💚😍🥰

Bestiller du boken min før jul får du med gratis hagehansker i pakken og signert💚

Ps. Om du ønsker varer fra nettbutikken min til julegaver i år, bør bestillingen gjøres senest om noen dager. Med tanke på at det skal rekke frem til jul med posten.

Håper å se deg i nettbutikken!

wwe.spiselighage.no/nettbutikk

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: