Hageprat og boksignering i Oslo

Jeg og forlaget Aschehoug inviterer deg til hageprat, foredrag og boksignering hos Norli Universitetsgata i Oslo sentrum! Dette blir en fantastisk mulighet for å samles oss hageinteresserte før jul. Dennis (Spiselighage) starter med å holde et lite foredrag om dyrking, så prater vi om hage og koser oss med boksignering!

Dette blir gøy!

Det er helt gratis inngang for alle. Jeg håper virkelig å treffe deg her! Boken «Spiselig hage» har vært en av årets bestselgende hagebok i Norge. Den er helt ypperlig i julegave. Jeg signerer i vei!

La oss prate om hage og snakke om dyrking. Det er jo vår felles interesse og glede! Om du ønsker å delta, meld deg gjerne på slik at vi har oversikt. Alle som møter opp får en liten gave av meg!

Sted: Norli Universitetsgata

Dato: Mandag 28.november.2022

Klokkeslett: 17:00

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: