GAVETIPS TIL JUL!

Jeg har satt sammen flere enkle gavetips som er fine å gi i gave til en venn eller deg selv. Det er som regel pakket med produkter fra merkevaren SPISELIGHAGE; ulike typer plantenæring, skadedyrhåndtering, bok, beskjæring, limfeller, hansker og enda mer gøy! Du finner alltid en pakke som “alle hagevenner” trenger!

Pakkene er satt sammen som også gir en generelt god rabatt på produktene fremfor å bestille dem separat. Jeg blir veldig glad om du vil legge noe fra meg under juletreet i år!

GAVEKORT – Nyhet:

Finner du ingenting som er passende i gavetipsene, har vi også idag fått til en mulighet å bestille gavekort! Kjekt å gi til noen om de for eksempel vil bruke det til å kjøpe settepoteter, setteløk og andre spiselige vekster til våren.

Når betalingen er godkjent vil det bli sendt en e-post til deg som giver med gavekortet vedlagt. Da kan du printe ut gavekortet og gi det til den du ønsker! Gavekortkoden benyttes enkelt i kassen ved bestilling i nettbutikken.

  • Valgfritt beløp
  • Kan brukes på alle våre varer i nettbutikken
  • Leveres med en gang pr. e-post
  • EVIG VARIGHET!

Bestill på www.spiselighage.no

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “GAVETIPS TIL JUL!

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: