Venteliste på jordskokk setteknoller

Hos meg får du kvalitets jordskokk og en av de sjeldne sortene som faktisk blomstrer lekkert!

Jordskokk er en flerårig spiselig plante som opprinnelig kommer fra Nord-Amerika og er i en del av solsikkefamilien. Knollene jeg har er av den sjeldne sort som gir nydelige gule blomster på sen-sommeren.

I tillegg blir de svært høye og majestetiske – opptil 2,5 meter! Det finnes flere ulike sorter jordskokk, faktisk nærmere 30 ulike.

Jordskokk våren 2022 er ble fort utsolgt. Du kan nå heldigvis stille deg på venteliste ved å fylle ut kontaktskjema under. Du vil bli kontaktet en måned før jordskokken er sende klar (sep-okt) slik at du kan legge inn betalingen før det blir utsolgt:

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL PRODUKTET

LES OGSÅ: Slik dyrker du jordskokk

Publisert av Spiselighage

Dennis (24 år) - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

En tanke om “Venteliste på jordskokk setteknoller

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: