Snart et halvt år på bestselgerlista!!!

BOKEN SPISELIG HAGE!

I februar lanserte vi kjøkkenhageboken som “alle har ventet på”, og det er ikke uten grunn; Boken er lettlest, lys, fargerik, illustrerende og proppfull av tips og triks slik at du kan lykkes med din egen hage.

Litt om boka:

Denne boken er laget med hensikt å spre dyrkeglede, inspirere deg til å sette i gang med din egen spiselige hage. Boken er for deg som har lyst å få kunnskap servert lettvint, enkelt og forståelig. Mitt prinsipp er at ALLE KAN DYRKE SIN EGEN MAT!

Boken er som nevnt generelt veldig lys, lettlest, proppfull av tips og triks. Inneholder en såkalender, tips til gratis gjødsel, hvordan anlegge og drive kjøkkenhage! Se noen bilder fra innsiden her under:

Du kan få tak i boken i alle bokbutikker i Norge og nettbutikker. Vi går en høst i vente og da er det veldig fint å sette seg ned å lese og lære litt for kommende sesong i hagen.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: