Snart et halvt år på bestselgerlista!!!

BOKEN SPISELIG HAGE!

I februar lanserte vi kjøkkenhageboken som “alle har ventet på”, og det er ikke uten grunn; Boken er lettlest, lys, fargerik, illustrerende og proppfull av tips og triks slik at du kan lykkes med din egen hage.

Litt om boka:

Denne boken er laget med hensikt å spre dyrkeglede, inspirere deg til å sette i gang med din egen spiselige hage. Boken er for deg som har lyst å få kunnskap servert lettvint, enkelt og forståelig. Mitt prinsipp er at ALLE KAN DYRKE SIN EGEN MAT!

Boken er som nevnt generelt veldig lys, lettlest, proppfull av tips og triks. Inneholder en såkalender, tips til gratis gjødsel, hvordan anlegge og drive kjøkkenhage! Se noen bilder fra innsiden her under:

Du kan få tak i boken i alle bokbutikker i Norge og nettbutikker. Vi går en høst i vente og da er det veldig fint å sette seg ned å lese og lære litt for kommende sesong i hagen.


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: