Foredrag/kurs under planlegging!

Kjære hagevenn!

Har du lyst på et inspirerende foredrag, arrangement, workshop eller kurs med Dennis om kjøkkenhage? Vi er i gang med planlegging til høsten og kommende vår 2023.

Du har gjerne sett Dennis Asbjørnsen på TV, i avisa eller hørt på nasjonal radio? Etter flere år med kunnskapsformidling, foredrag og kurs har Dennis Asbjørnsen seilt opp til å bli en av landets største, grønne påvirkere og bestselgende forfatter. En blid vestlending omkranset av ferske grønnsaker og høner.

Alle foredrag kan skreddersys til din gruppe. Dennis reiser rundt i hele Norge i 2023.

Er du med i et hagelag, barnehage, skole, bedrift, organisasjon eller statlig – og ønsker deg et foredrag? Ta gjerne kontakt direkte eller tips din kontaktperson der du holder til.


“Min visjon er at alle skal kunne dyrke sin egen mat!.”

— Dennis, Spiselighage

LITT OM DENNIS ASBJØRNSEN
En ung, spennende blogger, greenfluencer, forfatter, foredragsholder og en av landets største påvirkere. I hagen til Dennis kan man finne opptil 60 forskjellige spiselige vekster.


Utgangspunktet for Dennis var rett og slett ønsket om å lage en liten kjøkkenhage, og da med prinsipp om å dyrke økologisk og bærekraftig. Det innebar å gjenbruke potter og hageredskaper, sanke egne frø og drive manuelt håndarbeid. Ønsket var å bruke minst mulig penger på kjøkkenhagen – og resultatet er at Dennis i dag spiser egendyrka økologisk sprøytefri mat fra egen hage!


Erfaringene Dennis gjør seg, og den unike gleden han føler ved å dyrke sin egen mat, har resultert i Norges største kjøkkenhagekonto på Instagram, og en stor interesse for foredrag og kurs. Her sprer Dennis kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster – enten det er i en svær kjøkkenhage, på balkongen eller i et kjøkkenvindu. Verdien er den samme uansett hvor stor eller liten plass man har. Du dyrker og skaper noe!


Han har tre grunnprinsipper for alt han gjør: Enkelt, billig og bærekraftig. Dette er prinsipper han formidler hvor enn han er – i alle sammenhenger! I tillegg fører han et godt samarbeid med Norges/Europas ledende hageleverandører – og har til og med en egen nettbutikk med diverse spiselige vekster og eget hageutstyr gjennom egen merkevare SPISELIGHAGE.


Til å være så ung har han også i flere år skrevet faste artikler i Sunnhetsbladet –
Norges eldste helsetidsskrift, skrevet en bestselgende bok med ett av landets største forlag og skrevet artikkel til Hagetidend – Norges største og eldste hagemagasin.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: