BESTILL SETTEHVITLØK!

Settehvitløken du får kjøpt her på Spiselighage.no er den samme settehvitløken som de proffe gartnerene i Norge bruker. Selges i nett på 250 gram eller poser på 1 kilogram. Ved å handle settehvitløk av SPISELIGHAGE støtter du også små norske bedrifter.

I år har jeg sortene Germidour og Messidor – sistnevnte i også økologisk variant!

Settehvitløken må settes i bakken på høsten før frosten kommer. Plant hvert fedd med et mellomrom på 10-12 cm. På den måten kan løken etablere seg med rotsystem før vinteren. Hvitløken er moden og klar for innhøsting når bladene visner. Dette skjer mot slutten av juli året etterpå. Med andre ord: Hvitløksdyrking er kjempegøy!

Det anbefales å bruke sertifiserte settehvitløk for garantert god avling da sortene MESSIDOR og GERMIDOUR er best for vårt klima – i hele Norge. Sertifisert betyr også at settehvitløken er garantert fri for plantesykdommer/virus. Det betyr at du kan være trygg på at du får en god avling!

LES OGSÅ: Slik dyrker du hvitløk

Håper du vil dyrke hvitløk – dette er noe av det enkleste å bli 100% selvforsynt med fra egen hage!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

En tanke om “BESTILL SETTEHVITLØK!

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: