Luftløk er på lager i nettbutikken igjen!

Hei. Nå er endelig luftløk tilbake igjen på lager. Det er mange som har ventet på dette i lang tid – endelig er det påfyll igjen. Luftløk er den “hardføre” superløken. Den er utrolig hardfør og tåler å dyrkes overalt i hele vårt langstrakte land. Uansett hvor mye røff behandling den får, så vokser den villig opp igjen år etter år. 

Du kan bruke absolutt hele planten i matlaging. Du bruker de grønne stenglene som vårløk/purre. Perfekt på pizza, i gryta eller eggerøra. Utover sommeren kan du høste de små løkene som dannes på toppen. Disse er helt unike og er en helt fantastisk smakstilsetning i maten. Skrelles og brukes som all annen løk.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

3 kommentarer om “Luftløk er på lager i nettbutikken igjen!

  1. Hei fineste du. Jeg kjøpte 5 stykk for 100kr stykk og alle bortsett fra en har brukket av ved jorden eller litt over jorden. Har du noen aning om hva det kan være? Har ikke kjøpt de hos deg må vel sies også. Takk for en super side du har👍💚 Hilsen Anne Solberg

    1. Hei! Skal luftløk tørkes før den skal plantes i jord? Eller kan jeg bare putte de små løkene rett i jorden? Jeg ønsker større plante.

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: