Spiselighage deltar på Norges største matfestival – Gladmat

Foto: Anne Linn Olsen

Gladmat er Norges største matfaglige publikumsfestival og den viktigste møteplassen for mat og matkultur, regionalt og nasjonalt. Gladmat har som formål å fremme publikums interesse for mat gjennom å arrangere en folkefest hver sommer med mat og kultur i sentrum. Gladmat oppsto i nettverket matfylket Rogaland da de ville formidle mattradisjoner fra regionen.

DENNIS ASBJØRNSEN (SPISELIGHAGE) ER MED PÅ ÅRETS FESTIVAL ALLE DAGER 29. JUNI til 2. JULI 2022

Han kaller seg «en alminnelig hagekar» – bloggeren, foredragsholderen, kursholderen og forfatteren Dennis Asbjørnsen (24) som dyrker spiselige vekster i sin spiselige hage på Hundvåg og som ønsker å inspirere flest mulig til å gjøre det samme. Det vil være en organisert omvisning i kjøkkenhagen – etterfyllt av besøk til Heddas Gårdsutsalg

Velkommen på besøk til Norges største kjøkkenhagekonto på sosiale medier!

Om du ikke har anledning å komme i regi av Gladmat – har jeg ledige billetter til hagevandring den 11.juni.2022. Trykk her for mer informasjon

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: