Stor nyhet: Jeg satser alt på å spre kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster

2 minutter

Mitt navn er Dennis. Jeg er bare 24 år og har idag tatt et valg; jeg skal fra og med idag vie hele mitt liv til å lære og oppmuntre så mange som mulig til å dyrke sin egen mat. For dere som ikke har fulgt meg så lenge; jeg startet denne kontoen for kun et par år siden og har på den tiden opparbeidet meg en stor mengde kunnskap, blitt forfatter av bestselger boken “Spiselig hage” og blitt Norges mest fulgte kjøkkenhagekonto.

All min kunnskap er selvlært og den vil jeg dele den med hele Norge. Jeg kunne hatt en normal trygg jobb , med trygg økonomi og jeg kunne brukt de forskjellige matbutikkene jeg har i nærområdet til å handle mine grønnsaker. Men jeg føler jeg har et ansvar. Det er nettopp vært en pandemi, og nå er det krig i Øst-Europa – det blir rot i verdens matproduksjon. For meg er ikke dette lenger bare en hobby hvor jeg dyrker i hagen, det er faktisk blitt en slags beredskap.

Derfor er det så utrolig viktig for meg å arbeide med kunnskapsformidling og inspirere så mange som mulig til å dyrke sin egen mat. Om du så ikke dyrker, så vil jeg hvertfall at du skal inneha kunnskap om hvordan. Du vet aldri om eller når du plutselig må dyrke din egen mat.

Kunnskap er nøkkelen til trygghet

I denne sammenheng vil jeg idag lansere mitt prinsipp, min kjernesak: EBB – Enkelt Billig Bærekraftig. Dette er et fokus jeg vil legge ekstra mye vekt på i årene som kommer – og det vil dere se gjennom profesjonell innholdsproduksjon sammen med filmselskap til sosiale medier og YouTube. Alt innhold skal selvsagt være gratis og ikke bak noen såkalte medlemsportaler. Fordi vet akkurat hvordan det er å være en nybegynner – og hvor takknemlig jeg var for å få gratis kunnskap.

Jeg skal formidle et dyrkebudskap som er konkret, enkelt og forståelig for alle. Vent å se og gled dere.

Jeg lanserer også min eget merkevare, Spiselighage. Det er med en stor glede å kunne fortelle dere at jeg kommer med mine egne produkter. Den første ut er dette gjødselet; helt organisk, tillatt i øko dyrking og pakket i Norge. Langtidsvirkende og perfekt for alle grønnsaker, urter og bær i kjøkkenhagen.

Som sagt, jeg vier hele mitt liv til dette prosjektet. Mitt eneste og aller største ønske er at vi alle skal ha en grønn og kunnskapsrik fremtid i vente. Fordi alle kan dyrke sin egen mat. Tusen takk for at du følger med, og gled deg til alt som kommer!

Legg inn en kommentar

%d