HURRA! NR 1 PÅ TOPPLISTEN!

2 minutter

Idag må jeg få lov å skryte litt av boken min SPISELIG HAGE. Det viser seg nemlig at dette har blitt en suksess! Til min store overraskelse fikk jeg tilbakemelding fra forlaget sist uke at boken har vært svært populær i hele Norge. Så gøy!!!! Jeg sitter med gledestårer.

 • Boken er i skrivende stund nummer 1 på Norges største bokhandel – Ark sin toppliste for alle kategorier. NUMMER 1 ! Tenk deg det!!!
 • Boksignering i Oslo: Signerte jo såå mange forhåndsbestilte bøker!
 • Omtale på God Morgen Norge TV2 sammen med min venn Finn Schjøll!
 • Boken er revet bort fra forlagets lager og nytt opplag på ytterligere 3000 bøker måtte trykkes allerede før den offisielle utgivelsesdatoen – UTROLIG!

Jeg er så utrolig takknemlig ovenfor alle dere som har bestilt boken og gjort denne opplevelsen så fin for meg. Jeg har lenge gått rundt med mange tanker i hodet om at tang/tare er en god jordforbedrer, at gressklipp må brukes som gjødsel eller at man kan dyrke jordbær i takrenner. Endelig har alle mine tips og ideer blitt realisert i boken SPISELIG HAGE sammen med et av Norges største forlag: Aschehoug.

Boken er så kul! Endelig er det noen som forklarer forskjell på hann og hunn blomster på for eksempel gresskarplanter. Når jeg var nybegynner fant jeg aldri ut av forskjellen: siden det fantes jo ingen bøker som forklarte dette.. hehe

Dette er en bok som har tekst fra mitt hjerte – fordi jeg brenner virkelig for at flest mulig skal lykkes med sin egen kjøkkenhage, balkongdyrking eller sine spiselige vekster i kjøkkenvindu. Ting er lettvint og enkelt forklart.

Travel hverdag

Alle har en travel hverdag med jobb, skole, barn, fritidsaktiviteter m.m. Kjøkkenhage og dyrking av grønnsaker er for de aller fleste kun noe man gjør ved siden av alt dette. Derfor er min visjon å formidle et lettvint, enkelt, kort og presist budskap om hvordan dyrke mat. Jeg er selv en relativt lat person som liker mange snarveier. Mine metoder for å lykkes er derfor godt utprøvd; enkle og rimelige. Det er sånn det skal være.

Tilbakemeldinger fra følgerne mine er at boken er gjennomgående lettlest, lys, fargerik, enkel, smart og fornuftig. Dette er en bok “alle” har ventet på: Hele Norges kjøkkenhagebok! Se litt bilder fra innsiden her:

Du kan nå bestille boken signert i min nettbutikk også:

2 kommentarer til “HURRA! NR 1 PÅ TOPPLISTEN!”

 1. […] Bestill her […]

 2. Randi Hoel avatar
  Randi Hoel

  Jeg har leita på nettstedet etter hvordan ta kontakt. Fant ikke det, kun her, så derfor skriver jeg her. Jeg kjøpte nylig kryddertagetes av deg, sådde i egen såjord, tok plast over, laget noen luftehull i den, og satte det på baderomsgulvet til spiring. Det spirte veldig få, knapt noen. Sådde resten av frøene i kjøpesåjord, men like dårlig. Hva er det jeg gjør feil? Tar jeg for mye jord over frøene? Minnes ikke at det sto noe spesielt om det på frøpakka. Ergerlig når hele pakka med ekspedisjonsgebyr kosta godt over 100 kr.
  Med vennlig hilsen Randi Hoel

Legg inn en kommentar

%d