SPISELIG HAGE ER NORGES NYE KJØKKENHAGE BOK

1 minutt
Foto: Helle Navratil – til boka SPISELIG HAGE

Hei, jeg ville bare stikke innom nettsiden min for å informere dere om at boken Spiselig Hage raser ut av lageret hos forlaget mitt. Derfor må det nå trykkes opplag nr 2 – allerede! Dette er til og med før den offisielle utgivelsesdatoen den 28.februar.2022! Tenk at så mange mennesker har lyst å lese boken min og at så mange mennesker ønsker å lære seg å dyrke grønnsaker, urter, frukt og bær i hagen!

Litt om boka:

Denne boken er laget med hensikt å spre dyrkeglede, inspirere deg til å sette i gang med din egen spiselige hage. Boken er for deg som har lyst å få kunnskap servert lettvint, enkelt og forståelig. Mitt prinsipp er at ALLE KAN DYRKE SIN EGEN MAT!

Boken er generelt veldig lys, lettlest, proppfull av tips og triks. Inneholder en såkalender, tips til gratis gjødsel, hvordan anlegge og drive kjøkkenhage! Se noen bilder fra innsiden her under:

Siste sjanse å bestille på forhåndssalg:

På mandag 28.02 reiser jeg til Oslo for å lansere boken skikkelig. Først en tur innom God Morgen Norge på TV2, deretter møte med forlaget og signering hos Ark bokhandel deretter. Bestiller du boka på internett i løpet av denne helgen, kan du med andre ord få boka tilsendt helt gratis, signert og på et godt tilbud.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: