BLOGG: Kjøkkenhagen i februar 2022 – video

En liten video som skal deles i samarbeid med Bondekompaniet. Jeg er ute i hagen og jobber – fordi at det er faktisk vår her i Stavanger nå! 2.februar er regnet som årets første vårdag her i mitt distrikt. Hurra! Dyrkesesongen er i gang!

Har du lyst å bestille min nye bok om kjøkkenhage?


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: