BOKEN VI HAR VENTET PÅ!

JIPPI, BOKA DU HAR VENTET PÅ!

Nå kan du forhåndsbestille boken og få maks rabatt og fri frakt hos ARK. Tenk at jeg har blitt forfatter, det er en drøm som går i oppfyllelse.

Jeg måtte klype meg i armen 10(!!) ganger fordi jeg kan virkelig ikke tro at det er sant. Norge får nå en bok som jeg har skrevet med forlaget Aschehoug som heter SPISELIG HAGE!

I am sooo happy og håper virkelig at du har lyst å forhåndsbestille denne nå! Jeg er sikker på at dette er en kjøkkenhage bok for alle – enten du har en stor hage, en terrasse eller kun et kjøkkenvindu å dyrke i. En drøm som går i oppfyllelse💜

Litt om boken:

«For at du skal komme i gang, starter boken med «Ti enkle ting å dyrke», som salat, hvitløk, tomater, sukkererter og jordbær. Dennis gir deg gode dyrkingsråd og tips enten du satser på kjøkkenhage, drivhus, balkongkasser eller noe på kjøkkenbenken. En egen såkalender gjør det lett å planlegge hagearbeidet. Du blir også kjent med hagens høns og lærer om stell av høner. I Spiselig hage får du alle de små tipsene og rådene som gjør at du vil lykkes med kjøkkenhagen din og kan fråtse i sunne og fargerike grønnsaker. Å dyrke spiselige vekster behøver ikke være verken komplisert eller dyrt!»

Det å arbeide med sin egen bok i et helt år har vært så utrolig gøy! Sammen med forlaget har vi virkelig klart å få frem det beste i en kjøkkenhage. Massevis av gode tips, råd og smarte løsninger for å lykkes med dyrking. Når du åpner boka vil du få så mange gode tips rett som bare popper ut av boka og en fantastisk såkalender! Boka er stappfull av godt lesestoff fordi; mitt største ønske er at nettopp du skal kunne nyte deilig kortreist mat.

Alle kan dyrke sin egen mat💚

Det har vært en drøm å jobbe med en så dyktig fotograf, designer og forlagsredaktører. Denne kjøkkenhageboka er rå!! Den er på forhåndssalg nå everywhere!


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: