Radio intervju

Hei. Idag er jeg sendt på 4 ulike radiokanaler hvor vi snakker om årets hagesesong, vellykket gresskarplanter og mer. For dere som ikke fikk det med så kan du høre det her under. Intervjuet er delt opp i to ulike deler: ( pga reklamepause).

Innslaget er sendt på Jærradioen, radio Sandnes, Atlantic og Nordsjø


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: