BLOGG: Velkommen til Heddas gård

Hei alle sammen. Jeg har nødt å fortelle dere noe som jeg har skapt her på familiegården vår. Vi har åpnet noe som heter Heddas gård – cafe og planteutsalg. Det er rett og slett et gårdsutsalg som selger lokalprodusere varer som saft, syltetøy, honning, drops, planter, kaffe, kaker, boller, litt grønnsaker og ferske egg.

Vi har totalrenovert en av Stavangers eldste gårder og pusset opp låven / utearealene her for å igjen gjenreise bondepreget her. På baksiden av den røde låven finner du Heddas gård.

Når du kommer på hagevandring, kurs eller foredrag om kjøkkenhage i regi Spiselighage får du servert deilig lunsj og noe søtt til en kopp kaffe hos Heddas gård. Totalt er målsetningen at du skal sitte igjen med en følelse av at du har vært på en attraksjon/opplevelse.

På Heddas gård kan du nyte en deilig kopp kaffe og se utover et bondelandskap. Vi har flere lokale leverandører og fine samarbeid med bedrifter i nærmiljøet – sammen løfter vi hele området. Våren 2022 utvider vi kafeen etter årets suksessfulle sommer: Vi får flere sitteplasser til våre gjester, hønene blir tilgjengelig for gjestene og det blir kaniner å se på. Kjekt for store og små! Heddas gård er åpen hver helg.

Er du i Stavanger og vil ta turen innom? Sjekk ut nettsiden www.heddas.no eller instagram.com/heddas.no for mer informasjon om veibeskrivelse, riktig parkering og fasiliteter.

NB! Vil bare påpeke at hagen til Spiselighage ikke er en del av Heddas gård og ønsker du besøke min kjøkkenhage må dette gjøres i organisert form. Les mer om dette her.


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: