HAGEVANDRING I SOMMER

Jeg er så glad for at så mange har interesse av å dyrke sin egen mat! Derfor åpner jeg nå min hage i sommer for å invitere deg til hagevandring og cafe.

Har du lyst til å dyrke mat i din egen hage eller på balkongen – men trenger inspirasjon? Da er du velkommen til meg!

OM DENNIS ASBJØRNSEN:

Dennis er en norsk hageblogger og sosiale medier greenfluencer. Min målsetning er å spre kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster.

SPISELIGHAGE arrangerer kjøkkenhagekurs med Dennis Asbjørnsen. Kursene holdes hjemme på gården min her i Stavanger. Det er satt av flere datoer med ulikt program.


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: