Slik bygde jeg drivhuset

Hei dere, vedlagt ligger det bilder av mitt nyeste innslag i hagen for i år. Hele byggeprosessen! Det ble et selvbygd drivhus av vinduer og solid treverk. Her på Vestlandet blåser det mye og da kan det være lurt med et solid byggverk.

Jeg hadde et tunelldrivhus i polykarbonat/plast i to år. Men dette begynte å ruste og tålte ikke vinden. Løse takplater og lite luftsirkulasjon medførte at plantene ble lett mottakelige for sykdommer. Når det blåste ute fikk jeg ikke sove fordi bekymringene om at drivhuset skulle fyke i naboen sin hage.

Grunnmuren er støpt forskalingsblokker og så er gulvet fylt med grus for god drenering og enkel vanning. Jeg vanner med vannslange og da er det godt å slippe være så forsiktig med tanke på søl.

Publisert av Spiselighage

Dennis (24 år) - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “Slik bygde jeg drivhuset

  1. Det var et flott arbeid drivhus Dennis. Lurt å har det solid ja, veldig bra! Takk for all god inspirasjon du gir 🙂

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer og blogger. Han står bak en av Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: