Slik bygde jeg drivhuset

Hei dere, vedlagt ligger det bilder av mitt nyeste innslag i hagen for i år. Hele byggeprosessen! Det ble et selvbygd drivhus av vinduer og solid treverk. Her på Vestlandet blåser det mye og da kan det være lurt med et solid byggverk.

Jeg hadde et tunelldrivhus i polykarbonat/plast i to år. Men dette begynte å ruste og tålte ikke vinden. Løse takplater og lite luftsirkulasjon medførte at plantene ble lett mottakelige for sykdommer. Når det blåste ute fikk jeg ikke sove fordi bekymringene om at drivhuset skulle fyke i naboen sin hage.

Grunnmuren er støpt forskalingsblokker og så er gulvet fylt med grus for god drenering og enkel vanning. Jeg vanner med vannslange og da er det godt å slippe være så forsiktig med tanke på søl.


3 kommentarer til “Slik bygde jeg drivhuset”

  1. Det var et flott arbeid drivhus Dennis. Lurt å har det solid ja, veldig bra! Takk for all god inspirasjon du gir 🙂

  2. Jeg skal bygge et drivhus likt ditt. Det er så fint! Jeg lurte bare på hvordan du gjorde det med drenering? Må man ha et rør i bunn som hjelper vannet ut?

Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: