Kjøkkenhagekurs for nybegynneren

OM DENNIS ASBJØRNSEN:

Dennis er en norsk hageblogger og greenfluencer. Min målsetning er å spre kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster. En ung kar som elsker egendyrka økologisk mat fra hagen sin i Stavanger. Dennis er et bevis på at alle kan dyrke sin egen mat. Han gikk fra å være en typisk ungdom uten kunnskap om grønnsaksdyrking – til å kunne høste over 50 ulike spiselige vekster i hagen sin.

Prinsippene til Dennis er å vise andre hvor enkelt det kan være å dyrke sin egen mat. Sammen sprer vi dyrkeglede til hele Norge!

Har du lyst til å dyrke mat i din egen hage eller på balkongen? Eller arbeider du i en bedrift som skal gjøre noen miljøretta valg? Eller er du for eksempel en barnehagelærer som trenger litt mer kunnskap om dyrking? Da er du velkommen på et kjøkkenhagekurs hos meg!

TA KONTAKT:

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: