Artikkel i Sunnhetsbladet

Jeg er med i den neste utgivelsen av Sunnhetsbladet. Et tradisjonelt magasin som har vært siden 1881! Vi snakker om dyrkedilla og hva jeg vil oppnå med kjøkkenhagen min. Sunnhetsbladet fikk tak i den travle karen midt i alle vårforberedelsene for å bote litt på nysgjerrigheten.

Mange ivrige hageentusiaster har oppdaget den spennende og ikke minst lærerike Instagramkontoen spiselighage og nettstedet spiselighage.no i løpet av fjoråret og i år. Da er det heller ikke så rart at mange også er nysgjerrig på å få vite mer om den glade gartneren bak de informative og inspirerende bildene og bloggartiklene.”

ET HAGEFENOMEN PÅ JÆREN

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: