Artikkel i Sunnhetsbladet

Jeg er med i den neste utgivelsen av Sunnhetsbladet. Et tradisjonelt magasin som har vært siden 1881! Vi snakker om dyrkedilla og hva jeg vil oppnå med kjøkkenhagen min. Sunnhetsbladet fikk tak i den travle karen midt i alle vårforberedelsene for å bote litt på nysgjerrigheten.

Mange ivrige hageentusiaster har oppdaget den spennende og ikke minst lærerike Instagramkontoen spiselighage og nettstedet spiselighage.no i løpet av fjoråret og i år. Da er det heller ikke så rart at mange også er nysgjerrig på å få vite mer om den glade gartneren bak de informative og inspirerende bildene og bloggartiklene.”

ET HAGEFENOMEN PÅ JÆREN


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: