Meld deg på kjøkkenhage kurs!

Heisann! Spiselighage arrangerer enda ett kjøkkenhagekurs i juni måned. De forrige kursene var fullbooket og gjennomføringen har vært en suksess.

Jeg er så glad for at så mange har interesse av å dyrke sin egen mat! Derfor åpner jeg nå min hage i sommer for å invitere deg på et kjøkkenhagekurs. Planlegg sommerferien allerede nå og fyll inn kjekke aktiviteter.

Har du lyst til å dyrke mat i din egen hage eller på balkongen – men trenger inspirasjon? Da er du velkommen til meg!

OM DENNIS ASBJØRNSEN:

Dennis er en norsk hageblogger og sosiale medier greenfluencer. Min målsetning er å spre kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster.

SPISELIGHAGE arrangerer kjøkkenhagekurs med Dennis Asbjørnsen. Kursene holdes hjemme på gården min her i Stavanger.

Publisert av Spiselighage

Dennis (23 år) - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer og blogger. Han står bak en av Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: