Foredrag på Sankefestivalen

Hei alle sammen. I år er Dennis Asbjørnsen bak SPISELIGHAGE foredragsholder på Sankefestivalen Hjelmeland. Det er begrenset antall billetter til foredraget på grunn av Covid-19. Men fortvil ikke: jeg er med på sanketorget og holder stand om dyrking. Her kan du komme bort til meg for å diskutere hage – i tillegg besvarer jeg alle spørsmål dere har i forhold til kjøkkenhage!

“I sitt foredrag vil han fortelle om egne erfaringer om hvordan man anlegger og drive en kjøkkenhage gjennom å fortelle hva han selv har gjort. Her får du tips for hvordan du dyrker sykt enkelt og billig og hvordan vokseplassen utnyttes effektivt. Han vil fortelle om noen spesifikke grønnsaker som han brenner litt ekstra for.”

“Foredraget inngår i programmet på Sankefestivalen 2021. Når du har meldt deg på dette kurset, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 10.00-13.00. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale Sankekafè og få meir inspirasjon!”

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: