Intervju hos Jærradioen!

Jeg fikk besøk av en svært hyggelig reporter igår. Nydelig vær og kjekk prat på mikrofon inntil en solrik vegg med hagestua. Vi snakker litt om hagen min, dyrking, spiselige vekster, høner og min nettside. Det ble sendt på 4 ulike radiokanaler i Rogaland idag. For dere som ikke fikk det med så kan du høre det her under. Intervjuet er delt opp i tre ulike deler: ( pga reklamepause).

DEL 1

DEL 2:

DEL 3:

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: