Jeg er på NRK radio!

HOBBYHØNS PÅ NRK RADIO IDAG. Jeg er med i EKKO samfunnspodden til NRK og snakker om Frekka (hun på hodet mitt) og alle de andre hønene. Tema omhandler det at det å ha høner i hagen er den nye hund. De blir rett og slett lydige kjæledyr som gir mye….. og da mener jeg enormt mye glede!


Legg inn en kommentar

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhage konto på Instagram. Få med deg daglige tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
FØLG MEG PÅ
INSTAGRAM
%d bloggere liker dette: