Samarbeid mellom Nelson Garden og Spiselighage

I år er jeg Så-a-long ambassadør for et spennende prosjekt som skal oppmuntre flere til å dyrke hjemme!  

Så-a-long er en aktivitet der du og jeg dyrker to utvalgte frøsorter sammen: rød solsikke og en fantastisk sprø plukksalat! Her kan alle være med, om du er nybegynner eller proff, balkongbonde eller dyrker på friland, alle er velkommen! Så bli med på årets Så-a-long! 

Så-a-long er en aktivitet som strekker seg utenfor Norges grenser. Hagevenner i hele Norden er med! Det vi alle har til felles er gleden ved å dyrke. Du vil finne alle innlegg under hashtag #såalong.

1. Når oppsto din hageinteresse?

Jeg har alltid hatt en sterk interesse for nyttevekster. Planter man kunne spise av er jo mye bedre enn de andre tenker jeg. I hele mitt liv har jeg lurt på hvorfor folk skulle ha et vanlig tre i hagen, når man heller kunne ha et frukttre? Mateventyret startet for fullt i 2018 da jeg kjøpte egen bolig – en eldre landbrukseiendom i Stavanger. 

2. Har du en favoritt plante eller grønnsak du må ha i hagen hvert år?

Uten tvil må man jo ha grønnkål i hagen. En supersunn grønnsak som virkelig gir mengder med mat til både meg og hønene. Enkel og hardfør å dyrke.

3. Kan du beskrive din hage eller kjøkkenhage med fem ord?

Spiselig, nyttig, dekorativ, fredelig og omsorgsfull ovenfor naturen.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: