BLOGG: Utplanting av kål og mer

Hei dere. En liten oppdatering fra den spiselige hagen min. Nå har jeg faktisk plantet ut mange typer kålvekster: brokkoli, blomkål, savoy, rosenkål, spisskål og grønnkål. I tillegg har jeg sådd bondebønner, gulrøtter, isbergssalat, ruccola og spinat rett i jord utendørs. Her i Stavanger er temperaturene milde nok til det nå. Værmeldingen melder også ingen fare for nattefrost lenger akkurat her hvor jeg bor.

Jeg har forresten også satt ut fennikel, pak choy, selleri, hvitløk, oregano, timian, gressløk, jordskokk, poteter, rabarbra og jordbær også. I fjor kom alt dette i jord i starten av april, men på grunn av en unormal lang vinter ble det to uker “forsinket” i år.

Det er en ekte glede å se litt grønnfarge i de ellers tomme dyrkekassene. Nå er virkelig kjøkkenhagesesongen i gang!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

4 kommentarer om “BLOGG: Utplanting av kål og mer

  1. 🤩👌🏼 Hva er varmt nok? 😅 Førstegangs kåldyrker… (Knutekål og brokkoli) De begynner å bli romstore og næringskrevende og skulle gjerne ha planta de ut. 😅
    Fin blogg (og insta) du har foresten. ☺️👌🏼

Legg inn en kommentar

Følg meg på Instagram
Dennis Asbjørnsen er en norsk greenfluencer, forfatter og blogger. Han står bak Norges mest populære kjøkkenhagekonto på Instagram. Få med deg daglige oppdateringer om tips og inspirasjon til å dyrke din egen mat hjemme.
%d bloggere liker dette: